Hiking Guide

Hiking Guide

Publié par Ties Jansema le

NEDERLAND
- 52° 22′ NB, 4° 54′ OL-

Beleef de schoonheid van Nederland en ontdek bekende en minder bekende plekken waar je heerlijk kunt wandelen. Ga voor totale ontspanning in een van de prachtige natuurgebieden of kies juist voor een inspirerende stad. Nederland zit vol met mooie plekken en heeft eigenlijk alles wat je nodig hebt!  

Beleef de Nederlandse natuur in je favoriete Ilse Jacobsen regenjas.

Ontdek de eilanden van Flevoland
Midden in het Markermeer in Flevoland, ongeveer een uur varen vanaf Lelystad, liggen vijf eilanden: de Marker Wadden. De kans is groot dat je hier nooit eerder van gehoord hebt en dat is niet zo gek! De reden hiervan is dat de eilanden pas een paar jaar bestaan. Het eerste eiland is door mensen aangelegd in 2016. Hierdoor veranderen de eilanden nog elk jaar en is er iedere keer weer wat nieuws te zien. De eilanden zijn prachtig door de hoeveelheid planten die je er kunt vinden, ook zijn de eilanden erg populair bij vogels wat mooie momenten kan opleveren. Als je op het juiste moment komt, staat de moerasandijvie in bloei en ruikt heel het eiland naar honing.

Maak een wandeling op het strand van Schiermonnikoog
Natuurlijk heeft Nederland veel mooie stranden waar je fijn kan wandelen. Maar voor één van de mooiste stranden kan je de boot pakken naar Schiermonnikoog. Het strand aan de Noordzee behoort namelijk tot een van de breedste stranden in Europa. Hier kan je heerlijk uitwaaien en genieten van de prachtige duinen die begroeid zijn met verschillende wilde planten.

Maak een wandeling op de Waddeneilanden in een outdoorlook van Ilse Jacobsen.

Begeef je tússen de Waddeneilanden
Wandelen op de verschillende Waddeneilanden is natuurlijk al een bijzondere ervaring op zich, maar wat misschien nog wel specialer is, is het wandelen tússen de Waddeneilanden. Een bijzondere wandeling die je zeker een keer moet meemaken! Ook is er de mogelijkheid om van kust naar wad te wandelen. Een ding is zeker: het leven in de Waddenzee is erg fascinerend en dit is een unieke kans om het van dichtbij mee te maken. Regenlaarzen komen hierbij zeker van pas, zodat je gedurende de wandeling ongestoord over het slib kan lopen op zoek naar zeehonden en kan genieten van de zilte geur.

Ontdek het Maarten van Rossumpad
Ga op avontuur langs het Maarten van Rossumpad en ontdek rivierdorpen en kastelen. Gedurende de route beleef je de prachtige geschiedenis van krijgsheer Maarten van Rossum die leefde van 1478 tot 1555 en daar destijds het gebied onveilig maakte. Niet alleen kom je langs burchten en jachtterreinen, ook komt het pad langs natuurgebieden, zoals de Betuwse uiterwaarden.

Nederland plat? Laat je verbazen door het Bovenste Bos van Limburg
Het zuiden van Nederland heeft natuurgebieden met prachtige heuvellandschappen. Er zijn verschillende hellingbossen waar je kan genieten van de natuur. Als je hoger komt in het bos zijn er zelfs naaldbomen te zien. Daarnaast is het mogelijk om wilde dieren te spotten, zoals de hazelmuis, de das en de eikelmuis die in andere delen van Nederland zelden voorkomen.

Combineer stad en strand in Vlissingen
In Vlissingen ontdek je de perfecte combinatie tussen stad en strand. Wist je dat de stranden van Vlissingen tot de mooiste van Zeeland worden gerekend? Naast dat je hier heerlijk kan zonnebaden in de zomer, kan je hier in andere periodes ook naar toe voor een prettige strandwandeling en een dagje winkelen.

Bezoek een inspirerende stad, zoals Amsterdam, en ontdek de gezellige winkelstraatjes en verschillende restaurants.

Bevind je tussen de prachtige oude panden in onze hoofdstad
Dat Amsterdam een prachtige oude binnenstad heeft, weet je natuurlijk allang. Mocht je er nog niet eerder geweest zijn, dan is het zeker een bezoekje waard. Geniet van de prachtige grachtengordel, sfeervolle straatjes en binnenplaatsen en dat allemaal terwijl de moderne tijd niet heeft stilgestaan.

Trotseer het wisselvallige weer in Ilse Jacobsen
Weer of geen weer, ga op avontuur in eigen land en ontdek een van de vele mooie plekken die ons land rijk is. Ilse Jacobsen biedt die je beschermt tegen het Hollandse wisselvallige weer. Van regenjassen en regenlaarzen tot accessoires, elk item in de collectie is ontworpen met oog voor detail. Laat je verrassen door de vrouwelijke designs, het comfort en de functionaliteit van de producten. Regen, zon of wind: met Ilse Jacobsen wandel je altijd in stijl!

← Article précédent Article suivant →

Blogs

RSS
Paaseieren Beschilderen

Paaseieren Beschilderen

Par Maxime Lindeboom

Met Pasen om de hoek, is het tijd voor een geliefde traditie: paaseieren beschilderen! Deze activiteit geeft plezier voor het hele gezin en maakt je huis gelijk klaar...

Plus
Onderhoud
Onderhoud

Onderhoud

Martens Fashion Group
Par Martens Fashion Group

Regenjassen De regenjassen kunnen zonder problemen tot 40℃ in de wasmachine gewassen worden.  Softshell Regenjassen Onze softshell regenjassen met ecorepel® kunnen zonder problemen in de...

Plus