Kleding

Facts

  • Vrouwelijk en stijlvol
  • Flatterende silhouetten
  • Luxueuze materialen
  • Deens design

Ilse Jacobsen laat zich voor haar collecties graag inspireren door Scandinavische eenvoud en stijl. Je kunt vertrouwen op stijlvolle, ongecompliceerde ontwerpen waarbij veel aandacht is besteed aan de pasvorm. We vinden het belangrijk dat onze kleding goed om het lichaam valt, zodat de vrouwelijke vormen goed tot hun recht komen en er een prachtig silhouet wordt gecreëerd.

Veelzijdige designs
Ilse vindt het essentieel dat kleding veelzijdig is en dat zie je dan ook terug in de collectie: “In het dagelijks leven ga ik vaak direct van mijn werk naar sociale gelegenheden en diners, dus het is voor mij essentieel dat mijn kleding veelzijdig is. Daarom streef ik ernaar kleding te maken dat voor verschillende gelegenheden te gebruiken is.”

Tweejaarlijks wordt er een collectie gelanceerd met vrouwelijke designs in kenmerkende prints en kleuren, ontworpen in de mooiste materialen. Tijdens de wintermaanden blijf je warm in onze truien en vesten van luxe wolblends als mohair en merino. Met de zomercollectie kun je rekenen op jurken, tunieken en broeken in vloeiende stoffen die uitermate geschikt zijn voor op reis omdat ze kreukvrij zijn. De collectie is perfect te combineren met onze slippers en instappers.

“De collectie bevat alles wat een vrouw nodig heeft in haar garderobe”, aldus Ilse Jacobsen.