Regenjassen

Facts
  • Lichtgewicht
  • Waterafstotend tot 5000 mm
  • Gesealde, waterdichte naden
  • Gecoate 2-way YKK ritsen
  • OEKO-TEX® 100 keurmerk
  • Deens design

Lichtgewicht materiaal
Onze tijdloze regenjassen zijn gemaakt van een lichtgewicht polyurethaan (PU) kwaliteit dat is aangebracht op het polyester tricot dat als de binnenstof dient. Deze samenstelling creëert een waterbestendige, lichte en flexibele regenjas.

Draag de regenjassen jaarrond door er een van onze warme, lichtgewicht stepjassen onder te dragen.

Gesealde naden
Voor een perfecte waterdichtheid worden de naden aan de buitenzijde met behulp van een heat fusion-techniek aan elkaar gelast. Hierbij worden beide stofdelen tegelijkertijd gelijkmatig verhit en tegen elkaar aan geduwd, zodat de naad als het ware in elkaar ‘smelt’ en verdwijnt. Deze sealtechniek staat garant voor een waterdichte en hoogwaardige afwerking.

Hoogwaardige ritsen
Ilse Jacobsen werkt alleen met de best ontwikkelde technologieën, ook als het om ritsen gaat. Daarom zijn onze jassen uitgerust met hoogwaardige 2-way YKK Aqua Guard ritssluitingen.

Waterdichtheid meten
Onze jassen worden in een laboratorium getest op waterdichtheid. De hoeveelheid waterdruk die de stof aan kan voordat er vocht doorheen lekt, bepaalt de waterdichtheid. Onze regenjassen kunnen 5000 mm water per vierkante centimeter aan en zijn daarmee tot deze hoeveelheid waterdicht. Dit wordt ondersteunt door gesealde naden, waardoor stikselgaatjes worden gedicht.

Onderhoud
De regenjassen kunnen zonder problemen tot 40℃ in de wasmachine gewassen worden.

Collectie
Rain70: Geïnspireerd op de klassieke trenchcoat. Dit model heeft een ceintuur, raglanmouwen (schuine mouwaanzet) en valt tot net boven de knie. Lengte 95 cm in maat 38. 

Rain71: A-lijn model en valt tot net onder de knie. Comfortabel model met meer bewegingsvrijheid door de iets ruimvallende pasvorm. Lengte 103 cm in maat 38.

Rain87: Recht model met sportievere uitstraling en raglanmouwen (schuine mouwaanzet). Valt op de heup. Lengte 85 cm in maat 38.

Shop regenjassen