10x De mooiste Kerstmarkten

10x De mooiste Kerstmarkten

Posted by Martens Fashion Group on


Met de feestelijke decembermaand in zicht, is het tijd om weer een gezellig uitje te plannen naar één van de vele kerstmarkten. Nederland en de omliggende regio's bieden een breed scala aan kerstmarkten die elk hun unieke charme hebben. We noemen de leukste kerstmarkten voor je op, zowel binnen Nederland als net over de grens.

Binnen NederlandKerstmarkt Valkenburg

17 november 2023 t/m 7 januari 2024

De kerstmarkt in Valkenburg betovert bezoekers met haar unieke grotten. Ondergronds transformeren de eeuwenoude gangen in een magisch kerstlandschap. De mysterieuze ambiance en de charmante kraampjes zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Kerstmarkt Maastricht
1 t/m 31 december 2023

Maastricht, met haar schilderachtige straten en historische charme, wordt omgetoverd tot een waar kerstparadijs. De markt aan het Vrijthof biedt niet alleen een feest voor de zintuigen, maar ook een podium voor lokale artiesten en ambachtslieden.

Kerstmarkt Amsterdam
13 t/m 26 december 2023

Amsterdam's kerstmarkt op het Museumplein combineert de stadse energie met een traditionele kerstsfeer. Met een ijsbaan en diverse culinaire hoogstandjes is het een ideale plek voor gezinnen en vrienden om samen te komen.

Kerstmarkt Haarlem
8 t/m 10 december 2023

Haarlem, met zijn pittoreske straten, nodigt bezoekers uit voor een sfeervolle kerstmarkt. De nadruk op lokale kunstenaars en ambachtslieden geeft deze markt een uniek karakter.

Kerstmarkt Leiden
14 t/m 17 december 2023

De kerstmarkt in Leiden biedt een intieme sfeer in het hart van de stad. Met zijn historische achtergrond en gevarieerde aanbod van producten, is het de perfecte gelegenheid om lokale lekkernijen te proeven en unieke cadeaus te vinden.

Over de grensKerstmarkt Antwerpen

8 december 2023 t/m 7 januari 2024

Antwerpen, bekend om zijn prachtige architectuur, komt tot leven tijdens de kerstmarkt. De Grote Markt en de omliggende straten worden omgetoverd tot een fonkelende oase van lichtjes, waar bezoekers kunnen genieten van Belgische lekkernijen en ambachtelijke producten.

Kerstmarkten Keulen
21 november t/m 23 december 2023

De kerstmarkt in Keulen, met de imposante Keulse Dom als achtergrond, betovert bezoekers met zijn traditionele charme, fonkelende lichtjes en geurige lekkernijen. De sfeervolle setting en het diverse aanbod aan ambachtelijke producten maken deze markt uniek en onvergetelijk.

Kerstmarkt Düsseldorf
23 november t/m 30 december 2023

Düsseldorf staat bekend om zijn sfeervolle kerstmarkt met meer dan 200 kraampjes. De charmante houten huisjes, het reuzenrad en de schaatsbaan zorgen voor een betoverende sfeer in deze Duitse stad.

Laat jezelf onderdompelen in de magie van deze kerstmarkten, waar de warme sfeer, twinkeling van lichtjes en geur van glühwein je gegarandeerd in de feeststemming brengen.
Met het koude decemberweer kun je tijdens je bezoek een dikke winterjas goed gebruiken. Ook zijn anti-slip laarzen geen overbodige luxe. En met de kleding van Ilse Jacobsen creëer je in een mum van tijd jouw stijlvolle en warme look. Veel plezier!

← Older Post Newer Post →

Blogs

RSS
Paaseieren Beschilderen

Paaseieren Beschilderen

By Maxime Lindeboom

Met Pasen om de hoek, is het tijd voor een geliefde traditie: paaseieren beschilderen! Deze activiteit geeft plezier voor het hele gezin en maakt je huis gelijk klaar...

Read more
Onderhoud
Onderhoud

Onderhoud

Martens Fashion Group
By Martens Fashion Group

Regenjassen De regenjassen kunnen zonder problemen tot 40℃ in de wasmachine gewassen worden.  Softshell Regenjassen Onze softshell regenjassen met ecorepel® kunnen zonder problemen in de...

Read more