15x Leuke herfstactiviteiten voor jong en oud

15x Leuke herfstactiviteiten voor jong en oud

Publié par Martens Fashion Group le


De herfstvakantie staat weer voor de deur en dat betekent dat het tijd is voor gezellige activiteiten! Wij zetten de leukste herfstactiviteiten voor zowel jong als oud voor je op een rijtje.

Herfstmarkt

Bezoek een van de vele herfstmarkten in Nederland, waar je lokale producten en ambachten kunt kopen. Een heerlijk dagje uit!

Maak een fietstocht

Ontdek de prachtige herfstlandschappen in Nederland met de fiets. Zuid-Limburg of de Drentse bossen en heidevelden zijn een echte aanrader. De softshell regenjassen van Ilse Jacobsen zijn door het waterafstotende materiaal perfect voor een fietstocht. Wees voorbereid op een eventuele bui en neem een regenbroek mee in je tas.

Bezoek een pompoenboerderij

In Nederland heb je meerdere pompoenboerderijen waar je zelf een pompoen kunt uitkiezen. Gebruik de pompoen als herfstdecoratie of snijd hem uit voor Halloween.

Museumdag

Breng een dag door in een museum om op een regenachtige dag binnen te genieten van kunst en geschiedenis. In de meeste musea wordt er rekening gehouden met kinderen, waarvoor ze speciale activiteiten aanbieden.

Paddenstoelen spotten

Geniet van een heerlijke herfstwandeling door het bos met prachtige kleuren aan de bomen en sprookjesachtige paddenstoelen. De jassen van Ilse Jacobsen beschermen je tegen wispelturig herfstweer en zijn perfect voor een wandeling door het bos.

Beleef de hertenbronst op de Veluwe

Als je de natuur in wilt, is de hertenbronst op de Veluwe een unieke ervaring. Edelherten laten hun indrukwekkende geweien zien en burlen in de bossen. Een geweldige kans om wilde dieren in hun natuurlijke omgeving te observeren.

Bak een herfsttaart

Vul je huis met de heerlijke geur van versgebakken taart. Laat de kinderen meehelpen met het schillen en snijden voor een leuke gezinsactiviteit. Denk bij een herfstaart aan bijvoorbeeld een appeltaart, pompoentaart of carrot cake.

Spelletjesdag

Haal de bordspellen, kaarten en puzzels tevoorschijn en geniet van uren spelplezier. Nodig vrienden en familie uit, zet een grote pot thee of warme chocolademelk klaar en let the games begin!

Bezoek een kasteel

Ontdek de prachtige kastelen van Nederland in hun herfstglorie. Veel kastelen bieden speurtochten aan voor kinderen, zodat ze de geschiedenis op een leuke manier kunnen verkennen.

Stadswandeling door een historische stad

Maak een ontspannende wandeling door historische steden die in de herfst extra charmant zijn. Bewonder de prachtige herfstkleuren in de oude straten.

Dagje naar de kust

Maak een uitstapje naar de Nederlandse kust om een lange strandwandeling te maken en lekker uit te waaien. Houd je voeten warm en droog met stevige laarzen.

Organiseer een herfstpicknick

Geniet op een mooie herfstdag van een ontspannende picknick in het park of in het bos. Bereid een mand vol herfstlekkernijen, zoals sandwiches met gerookte kip en pompoenbrood. Neem warme dranken mee in thermosflessen om jezelf op te warmen terwijl je geniet van de prachtige omgeving.

Herfst fotoshoot

Leg de kleurrijke herfstsfeer vast met een leuke fotoshoot in het park. Laat de herfstbladeren als achtergrond dienen voor prachtige familiefoto's.

Kijk een film in de bioscoop

Koeler weer en regenachtige dagen vragen voor meer binnen activiteiten. De bioscoop biedt een knusse sfeer en een geweldige gelegenheid om te ontspannen terwijl je de nieuwste blockbusters bekijkt. Trakteer jezelf op popcorn en een grote frisdrank voor het echte bioscoopgevoel.

Knutselen met herfstmaterialen

Verzamel herfstschatten zoals eikels, kastanjes en dennenappels tijdens je wandelingen en gebruik ze voor creatieve knutselprojecten. Beschilder ze of maak er schattige herfstdecoraties van.

 

Of je nu houdt van avontuurlijke buitenactiviteiten of gezellige momenten binnenshuis, de herfst heeft voor iedereen iets te bieden. Shop de nieuwe najaarscollectie van Ilse Jacobsen en geniet van dit seizoen vol warme kleuren en onvergetelijke momenten.

 

Article suivant →

Blogs

RSS
Paaseieren Beschilderen

Paaseieren Beschilderen

Par Maxime Lindeboom

Met Pasen om de hoek, is het tijd voor een geliefde traditie: paaseieren beschilderen! Deze activiteit geeft plezier voor het hele gezin en maakt je huis gelijk klaar...

Plus
Onderhoud
Onderhoud

Onderhoud

Martens Fashion Group
Par Martens Fashion Group

Regenjassen De regenjassen kunnen zonder problemen tot 40℃ in de wasmachine gewassen worden.  Softshell Regenjassen Onze softshell regenjassen met ecorepel® kunnen zonder problemen in de...

Plus