HYGGE

HYGGE

Publié par Martens Fashion Group le


Dé Deense levensstijl waar iedereen het over heeft!

Hygge (uitgesproken als "hoo-guh"), oftewel de Deense kunst van het leven, is veel meer dan alleen een woord. Het is een levensstijl die draait om het genieten van de eenvoudige, alledaagse momenten en het cultiveren van geluk door middel van gezelligheid.

Ontdek hier hoe je meer Hygge in jouw leven brengt!

Comfortabel en gezellig
Hygge is all about comfort. Denk aan zachte dekens, knusse truien, dikke sokken en warme kopjes thee. Trakteer jezelf op kleine geneugten zoals versgebakken koekjes of een ontspannend bad.

Sfeervolle verlichting
Zachte kaarsverlichting creëert een intieme en rustgevende sfeer. Het vermindert stress en nodigt uit tot ontspanning na een drukke dag. Kaarsen kunnen overal in huis worden geplaatst, van de eettafel tot de badkamer, en ze dragen bij aan de algehele gezelligheid.

Samenzijn
Sociale interactie is een groot onderdeel van Hygge. Nodig vrienden en familie uit voor informele diners en spelavonden, en geniet van elkaars gezelschap.

Natuur en eenvoud
Hygge omarmt de natuur en minimalistisch design. Voeg natuurlijke elementen toe aan je inrichting, zoals houten meubels, planten en stenen, om een gevoel van rust en verbondenheid met de natuur te creëren.

Creëer een knusse hoek
Maak een gezellige leeshoek met zachte kussens en een warme plaid waar je kunt ontspannen met een goed boek. De pantoffels van Ilse Jacobsen maken je comfy setting helemaal af.

Een wandeling in de natuur
Geniet van een rustige herfstwandeling in het bos en adem de frisse lucht in. De jassen en regenlaarzen van Ilse Jacobsen creëren de perfecte outdoor look.

Knutselen
Knutselen is een geweldige manier om je creativiteit te uiten en te ontspannen. Breien, schilderen, handwerken - wat je ook kiest, het stelt je in staat om in het moment te zijn en een gevoel van voldoening te ervaren. Bovendien kun je met je creaties je huis decoreren, wat de gezellige sfeer versterkt. Zelfgemaakte items voegen persoonlijkheid en warmte toe aan je leefruimte.

Filmavond
Kruip onder een deken en kijk je favoriete films of series met een kom popcorn. Ga voor een film die zich afspeelt in het seizoen en geniet van de mooie decorsetting.

 

Dus, waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met het omarmen van Hygge in je leven. Bekijk hier de najaarscollectie van Ilse Jacobsen en shop je favoriete Hygge items.

 

← Article précédent Article suivant →

Blogs

RSS
Paaseieren Beschilderen

Paaseieren Beschilderen

Par Maxime Lindeboom

Met Pasen om de hoek, is het tijd voor een geliefde traditie: paaseieren beschilderen! Deze activiteit geeft plezier voor het hele gezin en maakt je huis gelijk klaar...

Plus
Onderhoud
Onderhoud

Onderhoud

Martens Fashion Group
Par Martens Fashion Group

Regenjassen De regenjassen kunnen zonder problemen tot 40℃ in de wasmachine gewassen worden.  Softshell Regenjassen Onze softshell regenjassen met ecorepel® kunnen zonder problemen in de...

Plus