Leuke Knutsel Ideeën voor Kerst

Leuke Knutsel Ideeën voor Kerst

Publié par Customer Care le

De feestdagen zijn in aantocht en dat betekent dat het tijd is om je huis te versieren met prachtige kerstdecoraties.
Waarom zou je dit jaar niet eens kiezen voor zelfgemaakte knutselcreaties? Knutselen is niet alleen leuk, maar het brengt ook een persoonlijk tintje aan je huis. Hier zijn enkele leuke knutselideeën voor Kerst.

Kaarsen versieren

Dit heb je nodig:

  • Kaarsen
  • Acrylverf
  • Kwasten
  • Kaarsenhouders

Kaarsen zijn niet alleen functioneel, maar kunnen ook dienen als prachtige decoratieve elementen in huis. Maak deze feestdagen extra speciaal door eenvoudige kaarsen om te toveren tot unieke kerstdecoraties met acrylverf.

Instructies

Zorg ervoor dat de kaarsen schoon en droog zijn voordat je begint met schilderen. Beschilder de kaarsen met feestelijke patronen van bijvoorbeeld hartjes, stippen, strepen of sterren. Voor een feestelijke touch kun je denken aan kerstbomen, sneeuwvlokken of hulstblaadjes.

    Kerstkrans decoreren

    Dit heb je nodig:

    • Kerstkrans
    • Dennenappels
    • Gedroogde sinaasappelschijfjes
    • Overige decoraties naar keuze 

    Een kerstkrans is een klassiek symbool van de feestdagen, en het maken ervan kan een plezierige activiteit zijn voor het hele gezin.

    Instructies

    Begin met een kale krans als basis om te versieren. Dit kan zowel een echte krans als een kunstkrans zijn. Versier de krans met de decoraties en eventueel extra decoraties naar smaak. Hang je meesterwerk aan de deur en verwelkom gasten met een unieke en feestelijke groet.

      Servies beschilderen

      Dit heb je nodig:

      • Porseleinen servies
      • Porseleinverf
      • Kwasten
      • Een oven

      Of je nu je kersttafel wilt opvrolijken of op zoek bent naar het perfecte gepersonaliseerde cadeau, het beschilderen van servies is een geweldige en eenvoudige knutselactiviteit.

      Instructies

      Zorg ervoor dat het servies schoon en droog is voordat je begint met schilderen. Gebruik porseleinverf om kersttaferelen en feestelijke teksten toe te voegen.
      Bak het beschilderde servies op 150 graden 35 minuten in de oven. Laat het vervolgens afkoelen. Jouw persoonlijke servies is nu klaar om indruk te maken tijdens het kerstdiner.

        Laat je verbeelding de vrije loop en creëer een feestelijke sfeer in huis. Veel knutselplezier en een vrolijk kerstfeest!

        ← Article précédent Article suivant →

        Blogs

        RSS
        Paaseieren Beschilderen

        Paaseieren Beschilderen

        Par Maxime Lindeboom

        Met Pasen om de hoek, is het tijd voor een geliefde traditie: paaseieren beschilderen! Deze activiteit geeft plezier voor het hele gezin en maakt je huis gelijk klaar...

        Plus
        Onderhoud
        Onderhoud

        Onderhoud

        Martens Fashion Group
        Par Martens Fashion Group

        Regenjassen De regenjassen kunnen zonder problemen tot 40℃ in de wasmachine gewassen worden.  Softshell Regenjassen Onze softshell regenjassen met ecorepel® kunnen zonder problemen in de...

        Plus